Kurs: Finn din skriveglød

kurs skriving

Jeg elsker å suge til meg alt av kunnskap om absolutt alt som har med journalistikk og skriving generelt å gjøre. Jeg har fra før av tatt Vivian Songes kurs i Magasinjournalistikk, og er nå i gang med det andre kurset hennes; «Finn din skriveglød«. Dette kurset går mer på det å skrive generelt, enten det måtte være bøker, blogginnlegg, artikler eller noe helt annet.

Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye dette gjør med motivasjonen, og ikke minst inspirasjonen min. Etter å ha vært i gamet en stund, er det én ting som står helt klart; du blir aldri ferdig utlært. Nettopp derfor sluker jeg mild sagt alt jeg kan komme over, og er selvsagt utrolig fornøyd med Vivians kurs. Ikke minst er hun et så herlig og inspirerende mennesker i seg selv. Faktisk er hun blant de jeg skrev opp i en av de første «oppgavene» av dette kurset; mine inspirasjonskilder.

Om du som meg er som en svamp når det kommer til alt som omhandler skriving, kan jeg på det varmeste anbefale både kurset i Magasinjournalistikk, og kurset i å finne din skriveglød. Førstnevnte skal jeg skrive langt mer om når neste kursrunde starter opp, men det fine med skriveglød-kurset er at du kan starte når som helst! Jeg har allerede kommet meg godt i gang, og har selvsagt tatt fatt på bonus-modulen også. Om du velger å bli med; gled deg!

Les mer om kurset her: Finn din skriveglød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *