10 ting du ikke visste om meg

studere med små barn

  • Da jeg først begynte å jobbe som journalist, var jeg fryktelig sjenert. Når jeg skulle intervjue noen over telefonen, skrev jeg derfor ned ordrett absolutt alt jeg skulle si idet jeg løftet røret. «Hei, det er journalist Lizbeth Osnes som ringer», inkludert. Jeg skrev også ned absolutt alt jeg kunne tenke meg å spørre om, så det var som regel tre stappfulle A4-ark med tekst… Haha! Nå skriver jeg ned 2-3 hovedspørsmål, bare.
  • I begynnelsen syns jeg det var så skummelt å skrive for Sulaposten, så der jeg kunne, prøvde jeg meg på å skrive om familien min. Haha! Ikke visste jeg den gangen at det rett og slett er noe man ikke gjør. Takk og lov for en tålmodig sjef!
  • Jeg er mest effektiv på jobb mellom 9 og 11, og mellom 23.30 og 03.00.
  • Det finnes ingen temaer jeg ikke liker å skrive om. Jeg syns alt er fryktelig interessant å lære mer om!
  • Jeg får rent vondt i meg av å tenke på at ikke alle har en jobb de er så glad i som det jeg er. Verden hadde garantert vært et bedre sted om alle fikk jobbe med og bruke tid på det de elsker mest her i verden.
  • Noe av det hyggeligste jeg gjør er jobben for lokalavisen. Det å møte et så enormt spekter av mennesker, snakke med ildsjeler, småprate og ikke minst komme meg litt ut av huset, betyr veldig mye for trivselen.
  • Jeg har skrevet «noveller», dikt, sanger og «bøker» siden jeg var fem år gammel.
  • Min interesse for skriving startet med at pappaen min, som også er dyktig foran skjerm og tastatur, skrev små bøker til meg og lillebroren min. Bøkene handlet om en liten bamse som alltid ble med på nye eventyr. Åh, det må være et av de aller, aller fineste barndomsminnene jeg har.
  • Jeg har skrevet en selvbiografi fra min ungdomstid, men slettet den i 2012. Jeg kommer ikke til å gjøre det samme igjen, men i stedet ta inspirasjon fra egne deler av livet som jeg igjen gjør om til en mer fiktiv roman.
  • Jobben min? Jeg hadde lett gjort det gratis. Bare ikke nevn det til sjefene mine…

2 thoughts on “10 ting du ikke visste om meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *