Vet du ikke hva du skal skrive om?

hva skal jeg skrive om

Har du noen gang opplevd at du har lyst, eller har nødt til, å skrive – uten å vite hva du skal skrive om? Det skjedde altfor ofte for meg, så i løpet av årene har jeg jobbet meg opp til noen enkle metoder som virkelig får fart på både penn, papir og tastatur.

LES OGSÅ: Sjekkliste: Er denne teksten verdt å skrive? 

Spør deg selv: Hva ville jeg ha likt å lese om hvis…?

Spørsmålet «hva ville jeg ha likt å lese om?» kan absolutt være til god hjelp, men ved å legge på et «hvis..?» gjør det hele langt mer effektivt. Hva hadde du likt å lese om dersom du var gravid? Eller nybakt mor eller far? Eller om du skulle gifte deg, eller planlegge et utdrikningslag for din beste venninne?

LES OGSÅ: Derfor må du skrive! 

Hva ville du likt å lese om dersom du skulle holde århundrets fest, eller en konfirmasjon for tenåringen din? Hva ville du ha likt å lese om dersom du var en overarbeidet sjef for en bedrift, eller om du var en underbetalt barnehageansatt?

LES OGSÅ: Har du fått avslag på teksten din? Så bra! 

Å lure på noe på vegne av andre, er gull verdt. Brått har du fantastiske ideer til ethvert konsept, ethvert magasin, enhver blogg og enhver avis. Genialt!

PS: Husk å melde deg på mitt nyhetsbrev nederst på siden. Der vil du få en månedlig oppdatering på det viktigste som har skjedd her, i tillegg til «behind the scenes»-informasjon om hemmelige prosjekter og mer til! 

DETTE SKRIVER JEG MYE MER OM I E-BOKEN MIN «KUNSTEN Å SKRIVE ELENDIG» SOM DU FÅR KJØPT FOR 99,- HER: KUNSTEN Å SKRIVE ELENDIG AV LIZBETH OSNES 

2 thoughts on “Vet du ikke hva du skal skrive om?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *