FAQ

Her vil jeg samle  de spørsmålene som oftest treffer innboksen min. Lurer du på noe i forhold til bøkene mine, nettsiden, journalistikken eller meg som person kan det være lurt å lese gjennom disse spørsmålene først.

For kontakt, send epost til: Frilansjournalist@lizbethosnes.com

BØKENE MINE:

Hvor får man kjøpt bøkene? Du kan få kjøpt dem på denne nettsiden her: «Bøkene mine«. Du kan også kjøpe dem hos Ebok.no.

Hva koster bøkene? Begge de mindre e-bøkene som ligger til salgs per nå koster 99,- per stykk. «Slik når du gjennom som frilansjournalist» koster 349,- er langt større, og inneholder absolutt alt jeg har lært i løpet av mine år som frilansjournalist. Jeg har selv brukt godt over 50.000 kroner på å lære alt dette, og i tillegg får du også medlemskap i en lukket Facebook-gruppe med tilgang på både meg, revisor og andre skriveglade «døgnet rundt», og 3 artikler til gjennomgang og vurdering av meg i prisen. Det er altså langt større jobb med denne e-boken, i tillegg til at du da – som nevnt – lærer absolutt alt jeg kan om det å leve av å skrive. Ved salg av én artikkel har du mangedoblet summen du gav for e-boken. 

Hvem er bøkene skrevet for? Både «Kunsten å skrive elendig» og «Slik lærer du å skrive fra hjertet» er til alle som ønsker å utvikle sine skriveferdigheter. Bøkene er helt klart til mest inspirasjon fra de som ønsker å skrive, eller som allerede gjør det, enten det er i form av artikler, bøker, romaner, blogg eller lignende, men også til de som helt enkelt ønsker å skrive bedre på andre plan. Selv bruker jeg mye av kunnskapen jeg har overført til «Kunsten å skrive elendig» når jeg skal skrive epost, vinne en diskusjon (haha) eller levere tilsynsrapport for barnevernet (som jeg også jobber for på siden av skrivingen). Boken «Slik når du gjennom som frilansjournalist» er for deg som ønsker å tjene penger på skrivingen din – enten som en inntektsgivende hobby, eller som fulltidsarbeid.

Kommer det andre typer bøker etterhvert? Å, jada! Jeg har mange prosjekter på gang, og det vil absolutt komme en hel del på sidene her etterhvert. Jeg vurderer å satse aller mest på noveller i tillegg til barnebøker, og bøker innenfor skrivekunst, men vi får se. Noen noveller blir det i alle fall innenfor ganske snart.

 

Kontakt

Hvor kan vi holde oss oppdatert på nye prosjekter? Både bloggen min, Instagram, Facebook-siden og nyhetsbrevet mitt vil inneholde oppdateringer rundt det som skjer i livet mitt, og ikke minst på forfatter- og journalistfronten. Her vil jeg dele litt «behind the scenes», nyheter, tilbud også videre, samtidig som det også er en uformell og nedtonet stemning her. Følg meg gjerne!

Hva gjør man dersom man opplever problemer med nettsiden eller nedlastingen? Dette skal selvsagt ikke skje, og med det systemet vi har i dag har vi heller ikke merket noe til det. Men, skulle det dukke opp et problem er det selvsagt bare til å sende en epost til frilansjournalist@lizbethosnes.com så skal jeg ordne opp i det så raskt som overhodet mulig.